"Нощта преди Коледа" - танцов спектакъл

На 17 декември,  неделя, от 19 часа в Държавна опера заповядайте на  „ Нощта преди Коледа“ – танцов спектакъл на балетна школа „ Па де Кре“ с художествен ръководител Кремена Костова, примабалерина в Операта.

Старозагорската опера балетна школа „ Па де Кре“ и приятели ще представи приказно - танцовия спектакъл на „ В нощта преди Коледа “. Режисьор и балетен педагог е Кремена Костова , репетитори Юлияна Василева, Яна Кафалиева и Радостина Турлакова, мултимедия Милен Ботев, текст Искра Георгиева, глас Мария Донева.

Нощта преди Коледа е времето на трепетно очакване, на раждането на чудото, време на надежди и мечети...

„ В нощта преди Коледа „ сценичният разказ е преплетен по неповторим начин с въздействието на музиката, красотата на танца и неподправената емоция на човешките чувства и отношения. На сцената ще оживее една вълшебна приказка за Лапландия и нейната загадъчност , за едно вълнужащо пътуване през далечни страни, за джуджета, елфи, феи, снежинки.....и едно малко. Объркано момиченце, което след много приключения и изпитания разбира истинската същност на Коледа.

Нека „ В нощта преди Коледа“ да бъдем заедно в салона на Държавна Опера – Стара Загора, за да се потопим в магията на празника и да се заредим с добро настроение и незабравими емоции с помощта на участниците в представлението – Балетна школа „ Па де Кре“ и техните приятели.

Коментари