Да бъдеш специален в Старозагорската опера

Да бъдеш специален в Старозагорската опера

Старозагорската опера е място, където традициите са на почит. Градът на липите има неповторима атмосфера и впечатляващо многобройна музикална общност, която искрено се вълнува от постиженията и съдбата на своя оперен театър. Неслучайно една от първите инициативи на директора на най-стария извънстоличен оперен театър Огнян Драганов бе да се предложат така наречените VIP карти за най-верните почитатели - VIP карта Gold и VIP карта Silver. Специални преференции, участия в събития на Старозагорската опера, срещи с артистите, приоритетно информиране за гостувания и акцентите в програмата – това са само част от привилегиите, които получават притежателите на  VIP карти.

Притежателят на VIP карта Gold  избира своето място в салона, като на гърба на седалката се поставя табелка с неговото име. За VIP карта Gold еднократно се заплаща 80 лв. Ползваното намаление е от 50% при закупуването на билет за представление на Държавна опера-Стара Загора с редовна цена от 20 лв. – на цена от 10 лв. в ложите в салона.

За VIP карта Silver – еднократно се заплаща сумата от 50 лв. Притежателят избира своето място в салона, което се отбелязва с името му на скицата на салона и ползва намаление при закупуването на билет за представление на Държавна опера-Стара Загора с редовна цена от 12 лв. – на цена 6 лв.

Избраното място и за двата вида карти се пази 24 часа преди спектакъл и 48 часа преди премиера на Държавна опера-Стара Загора. Картите се издават за една година от датата на закупуване.

В салона на Държавна опера-Стара Загора вече има монтирани табелки с имената на притежателите на VIP карта Gold за посещение на представления. От началото на инициативата през есента на миналата година 15 почитатели на Старозагорската опера са закупили ВИП карти – 12 броя VIP карта Gold, а 3 - VIP карта Silver. Три от картите са за постоянни места в партера на зрителния салон, а 12 са за места на балкона и ложите.
Първата закупена през октомври миналата година VIP карта бе Silver - подарък за Стоянка Турлакова – от нейни колеги за нейно лично тържество.

В Деня на влюбените – 14 февруари, след спектакъла на операта „Сватбата на Фигаро” Фигаро /Иван Кабамитов/ и Сузана /Яница Нешева/ изтеглиха печелившите номера от билети на още 20 души, които са новите притежатели на VIP карти Silver и Gold.

В Билетния център на Старозагорската опера могат да бъдат закупени сребърна и златна VIP карти, както и Ваучер – подарък. VIP карти и ваучер-подарък за представление по избор могат да бъдат поръчани и на имейл адрес: marketing@operasz.bg.

 

Коментари