ЧУДЕСАТА НА КОЛЕДА

16.12.2018 / 19:00

Информация

Купи билет

Вълшебен спектакъл „Чудесата на Коледа“ ще представят на 16 декември  от 19:00 часа  на сцената на Операта малките артисти от Балетна школа „Па де Кре“ и артисти от Държавна опера-Стара Загора. В историята, разказана с танци и с думи има много послания за истинските стойности в живота, за чистотата на мечтите. Музиката е специално подбрана – от шедьоври на световната класика до вълнуващи изпълнения от българския фолклор. Ще ви грабнат още интересната сценография, хореографията, красивите костюми, ефектната мултимедия. Сътворен с професионализъм и с огромна любов, този  спектакъл е творчески продукт с високо качество и със силен емоционален заряд. 
Режисьор на спектакъла и балетен педагог е Кремена Костова, репетитори - Яна Кафалиева и Юлиана Костова. Ефектната мултимедия е на Милен Ботев, а сценария – на Искра Георгиева. Историята е разказана с гласовете на ученици от актьорския клас на Диана Найденова в НУМСИ „Христина Морфова“. 
Нека заедно се потопим в „Чудесата на Коледа“ на сцената на Държавна опера-Стара Загора и изживеем всеки миг като едно малко чудо! 
Малките артисти от Балетна школа „Па де Кре“ и техните приятели ще ви заредят със своите усмивки, ще донесат много красиви емоции. Единственото, което е необходимо е – Да вярвате в чудесата!