FLEXX BALLET

20.12.2017 / 20:00

Информация

Купи билет

20 декември  20:00ч  Държавна опера Стара Загора  

НЕВИЖДАНА ДОСЕГА ПРОМОЦИЯ НА БИЛЕТИ ЗА ТУРНЕТО НА

FLEXX BALLET

 

Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига у нас, като част от световното си турне за 2017-та година. Редовните цени на билетите са от 40 до 80лв. Тази невероятна промоция е комплимент от FLEXX BALLET и организаторите от EventsJar към публиката в Стара Загора. След като миналата година FLEXX BALLET направи фурор в София, в зала 1 на НДК, се завръща с ново шоу и ще бъде приветстван в няколко български града.

Обичаната класика на руското танцово изкуство, съчетана с най-доброто от съвременна Русия, екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера представя новото шоу на FLEXX BALLET – FANATICA. Спектакълът разказва история за отношенията между мъжа и жената и техните нюанси, обрисувани в отделни сцени. Невероятната пластичност , динамика и движения в танците предават на зрителя съвсем реално човешките емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Невиждано досега на Балканите, това шоу ще завладее сетивата и сърцата ви.

FLEXX BALLET е обичан по цял свят. Световното турне тази година включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция, Финландия и няколко града от България. Първите обявени градове са Варна -16.12, Бургас – 17.12 и Велико Търново – 19.12 и Стара Загора - 20.12. 

Билетите можете да намерите на касата на Държавна Опера Стара Загора и онлайн на Ticketpro.bg.