"ЗОНТА КЛУБ -СТАРА ЗАГОРА" Ви кани на благотворителен концерт

13.05.2017 / 19:00

Информация

Купи билет

13 май 19:00ч. Държавна опера Стара Загора 

 "ЗОНТА КЛУБ -СТАРА ЗАГОРА" Ви кани на благотворителен концерт за подкрепа на фонда за стипендии " С любов за бъдещето на България , в който специални гости ще бъдат Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”.
Това ще е първия концерт от такъв мащаб, който Стефан ще има в родния си град. Ще бъдат представени всички най-големи хитове на групата от последните три десетилетия - както съвсем скорошните По-полека, Холивуд и Тази песен не е за любов, така и вечните Рай, Към, Аз ли съм или не съм, Едно, Вълк, Обичам те, мила, Фойерверк и Бряг с цвят най-зелен. Бляскава смесица от енергични поп и рок песни с як китарен саунд, позитивно настроение и въздействащи поетични текстове. Един спектакъл с рокендрол заряд, гарантиран от класата на български музиканти от световна величина: Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов.
Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” е една от най-забележителните групи в съвременната ни музикална история. Това е формацията, с която емблематичният български актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, “Пансион за кучета” , “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “LIVE”, “10 ½”(достигнали общ тираж от над 250 000 копия), прави множество национални турнета, става два пъти изпълнител на годината на България (1999 И 2000), а през 2008 е номиниран за изпълнител на десетилетието от музикалната телевизия “ММ”.
Последната активност на Стефан е свързана с писането на текстове за гранд-дамата на българската сцена Лили Иванова и нейният предстоящ албум, с което той затвърждава заслужената слава на Стара Загора като град на поетите.